Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Betydning av navnet?

RGIS er et akronym for Retail Grocery Inventory Services. Tidlig suksess ga oss muligheten til å oppskalere forretningsmodellen og raskt ekspandere til andre sektorer. Tiår senere har vi vokst fra navnet vårt. RGIS utfører nå over 800 lagertellinger per dag for selskaper av alle typer og størrelser.​

År med erfaring


En global rekkevidde

RGIS har kontorer i Europa, Latin-Amerika og Asia-Stillehavet ...

Map


 

Betjener 43 land med innovative lagerløsninger

Med 3 000 globale kunder og mer enn 174 000 fullførte varelager rundt om i verden, har vi ressursene på rett sted for å fullføre ethvert prosjekt pålitelig og effektivt. .


 
​​​
​​

Teknologien vår​

Mobilteknologi

Hurtighet og nøyaktighet. RGIS håndholdte enheter, inkludert lagerskannere og nettbrettapplikasjoner, er utformet spesielt for nøyaktig registrering av lagerbeholdningsdata.

Forskning og utvikling​

Kraftig og effektiv. Vi investerer i utstyr, prosesser og det som fremtiden måtte bringe. Vi fortsetter å forbedre eksisterende verktøy og utvikle løsninger for nye trender.

Programvare for butikkplanlegging

Overvåk og optimer. Programvaren for butikkplanløsninger gir forhandlere oversikt over butikken sin og sparer både tid og ressurser.

Banebrytende innen lagerstyring: RGIS

Thomas J. Nicholson grunnla RGIS i 1958 for å tilby dagligvarebutikker et nøyaktig og økonomisk alternativ til interne lagertellinger. I løpet av få år vokste virksomheten utenfor Midtvesten og begynte å utføre tellinger over hele USA og i resten av verden.​​
 •  

  1950-årene

  Starter Retail Grocery Inventory Services i 1958. Hovedkontoret flyttes fra kjelleren i Nicholsons hjem til et kontor i Detroit i Michigan.
   

 •  

  1960-årene

  Nye kontorer åpnes i Illinois, Florida, Wisconsin, Ohio, Missouri, Indiana, Louisiana og Minnesota. RGIS skaper også en internasjonal tilstedeværelse i Canada.
   

 •  

  1970-årene

  RGIS investerer i nye teknologier og lanserer den elektroniske SCM-kalkulatoren og den spesialdesignede TJN-kalkulatoren.

 •  

  1980-årene

  RGIS lanserer mikrodatamaskinen Audit® – egenutviklet teknologi. RGIS utvikler også et hovedkontordatasenter til behandling av informasjon.

 •  

  1990-årene

  Den globale rekkevidden øker med kontorer i Mexico, Nova Scotia, British Columbia, Israel og Brasil. Teknologien tar et kvantesprang fremover med lanseringen av programmet Portable Financial (PORTFN).
   

 •  

  2000-årene

  Kontorer åpnes i ytterligere ti land. RGIS lanserer den trådløse skanneren RM-1 og revolusjonerer måten lagerdata registreres på. Blackstone kjøper opp RGIS.
   

 •  

  2010-årene

  Fremskritt innen trådløs teknologi og programvare gjør sanntidsrapportering mulig. Mobilapper tilfører nye nivåer av innsikt og gjennomsiktighet.​​​​​​​​​​​

 •  

  Fra 2020 til i dag

  Oppkjøpet av Ivalis i Europa og Brasil samt WIS UK og Mexico øker og styrker global rekkevidde, sammen med franchisemuligheter som tilbys. Investering i toppmoderne avansert teknologi gir innovative lagerløsninger for kunder, inkludert NGEN Cloud, Voice Count, Finger Laser og RFID.

Vårt lederskap

Asaf Cohen  

Asaf Cohen

Chief Executive Officer 

Heinz Krause  

Heinz Krause

Chief Financial Officer – International

Nicola Stevens  

Nicola Stevens

Executive Vice President of Global Operations and Process Improvement

Elise Cordier  

Elise Cordier

General Counsel and DPO – International

 
Sudipto Nandy  

Sudipto Nandy

Chief Information Officer – International

Neil Storey  

Neil Storey

Chief Revenue Officer – International

Pierrick Min  

Pierrick Min

President, Europe

Jan Morlok  

Jan Morlok

President, Asia Pacific and Latin America